Keresőoptimalizálás

Elöl a Googleban

Ingyenes vevőszerzés hosszú távon
Magyarországon az elmúlt öt évben óriási fejődés ment végbe a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás területén. Ez az online marketing egyik legjelentősebb része.

Mit jelent valójában a keresőoptimalizálás, más néven a SEO?

A keresőoptimalizálás nem trükk, vagy a szabályok kijátszása. Épp ellenkezőleg: a felhasználóknak nyújtott releváns képes és szöveges tartalom kezelése annak érdekében, hogy azokra a kulcsszavakra, ami a te cégednek is fontos, – termék kulcsszavak vagy szolgáltatás kulcsszavak – megtalálják a keresőkben.

Te is kínálod termékeidet, szolgáltatásaidat az interneten? A vállalkozás sikeréhez vezető út, jelentős mértékben attól függ, hogy megtalálják-e a honlapot az interneten? A Te vásárlói célcsoportod is a Google-ban keres?

Mi a keresőoptimalizálás feladata?

A keresőoptimalizálás feladata, hogy javítsa a weboldal helyezését, látogatókat hozzon a weboldalra, akik megvásárolják a termékedet, szolgáltatásodat.

Van egy szép weboldalad, remek design szuper tartalommal, de sehol sincs a keresőkben?

A keresők algoritmusa folyamatosan változik, ezért nehéz benne eligazodni. Ha nem a Te honlapod van elől, akkor máris lépéshátrányba kerültél a versenytársakkal szemben. Jelenleg a honlap tulajdonosok 90%-a nem képes egyedül a Google keresőoptimalizálás szabályait betartva az első oldalra juttatni a honlapját.

Ha nem vagy elől, akkor a kommunikációd csak pusztába kiáltott szó, nem jut el a vevőkhöz.

Hogyan szerezhetsz érdeklődőket online?

Keresőoptimalizálás

Folyamatos munka azért, hogy elérjük azt, hogy akik beírják a kulcszszavainkat a Googleba, azok minket találjanak meg  és tőlünk vásároljanak.

CPC hirdetések

Google Facebook és egyéb hirdetésekkel “vásárolunk” vevőket akik beírják a kulcsszavainkat, vagy akiket különböző célzásokkal beállított hirdetésekkel érünk el.

Közösségi marketing

Legtöbbször Facebook és Instagram, vagy egyéb platformokon építünk követőtábort.

Milyen előnyökkel jár a keresőoptimalizálás?

Nem kell hirdetésre költened – INGYEN érkeznek a látogatók

A Google keresőjében folyamatosan (hónapról-hónapra) előrébb kerülsz azokra a kulcsszavakra, amelyre az Ügyfeleid rákeresnek.

Bizalmat építesz az ügyfeleidben a Google helyezéseddel

Kizárod a konkurenciát

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot és szolgáld ki azokat, akiknek szüksége van a termékedre!