Weboldal készítés előtt


Mire érdemes figyelnie weboldalkészítés előtt?

  • Legyen egy konkrét célunk, amihez csak egy weboldal készítő cég hiányzik.
  • Legyen meg a „nagyban gondolkodás” ismérve. Lehet furcsán hangzik, de aki kicsiben gondolkozik, az kis eredményt ér el.
      KICSIBEN JÁTSZUNK VAGY NAGYBAN?  
  • Kell, hogy legyen a weboldalának is célja. Mit akarunk elérni vele?
  • Melyik réteget akarjuk megszólítani?! 
      CÉLKÖZÖNSÉG STRATÉGIA!  
  • és végül, de nem utolsó sorban a weboldal készítés ára.


Miért merjük azt állítani, hogy a weboldala vállalkozni fog Ön helyett? Azért, mert olyan weboldalt készítünk és adunk a kezébe, amely önálló életre kél, azaz teljes mértékben az Ön üzletága szerint építjük fel. Felkutatjuk a célpiacát, vásárlási szokásait és jellemzőit.

A weboldal készítése folyamán egyértelműen az Ön vásárlóihoz fogunk szólni, ez nemcsak a weboldal stílusjegyein lesz látható, de a tartalom összeállításánál is hangsúlyt kap.

Napjainkra elengedhetetlen fontos lett cégünk megjelenése egy weboldal segítségével a világhálón. Részben, mert ez a "internetes névjegykártya" kiváló tájékoztatást ad a cégprofilról, valamint egyben egy kiváló marketing eszköz, mely hatékony bevételi forrás is, hisz napjainkban az értékesítések nagy része már a weboldalon keresztül, online történik. Cégünk konzultációt biztosít, melynek keretében meghatározzuk a készülő weboldal arculatát, szerkezetét és a leendő weboldal működési paramétereit. 

A weboldal készítést teljes körű szolgáltatásként ajánljuk. Weboldal készítés alatt nem csak a weboldal elkészítését kell érteni, hanem a weboldal készítés magába foglalhatja keresőoptimalizálását és a linképítést is. A weboldal készítés területén összetett rendszerekkel, keretrendszerekkel is dolgozhatunk, példaként a Joomla-t említeném, de saját fejlesztésű, egyéni CMS rendszer is rendelkezésre áll.

Ha a weboldal készítést kiviteleztük, módunkban áll a weboldal helyezését, látogatottságát is mérni, saját magunk által készített tesztprogramokkal. Következésképpen a weboldal készítést komplex, átfogó szolgáltatásként tudjuk ajánlani, tehát ha a weboldal készítés befejeződött, akkor a weboldal utóélete, esetleges karbantartása is megoldható.

A weboldal készítés elkészültével webstatisztikára is lehetőség van annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen weboldal készítés szolgáltatásainkkal.