Webanalítika


Cégünk alapításától kezdve foglalkozik weboldalak elemzésével. Ehhez a világ vezető weboldal elemző rendszerét használjuk. Alapvetően azoknak a végeknek szeretnénk hatékony segítséget nyújtani ezzel a szolgáltatással, akiknek ténylegesen fontos az internetes jelenlét.


Miért hasznos Önnek egy weboldal elemzés?

A weboldal készítése során a cégek nagy hangsúlyt fektetnek olyan tényezőkre mint az arculat, termékek, értékesítési szempontok. Ez mind szép és jó. DE KEVÉS. Manapság aki nem foglalkozik a folyamatos trendeknek megfelelő visszacsatolási szokásokról, felhasználói élményekről az hátrányban lesz.

Mindenki odafigyel arra, hogy optimalizálja a weboldalát. Akkor hogyan fordulhat elő, hogy az általunk elemzett weblapok között sok olyannal találkozunk ahol az eredmények kétszeres pontszámot mutatnak egy másikkal szemben?! Úgy, hogy ezek a cégek odafigyelnek a webes jelenlét legkisebb tényezőire is, illetve igénylik a folyamatos visszajelzéseket.   ÖN SZERETNÉ LEARATNI A BABÉROKAT VAGY MEGHAGYJA EZT MÁSOK SZÁMÁRA?  

És ez a gyakorlatban hogyan is működik?

A weboldal elemzést „pdf” formátumban eljuttatjuk a megadott e-mail címre,  ami után egy 30 perces konzultáció keretein belül feltárjuk azokat az esetleges hiányosságokat amik fent állhatnak, illetve szót ejtünk az eredmények pozitív oldaláról is. Ezen felül 2-3 konkurens cég webstratégiáját is kielemezzük, hogy lássuk, ők mit csinálnak esetleg jobban.

A konzultáció végeztével, olyan javaslatokat fogunk feltárni, amivel rövid távon, költséghatékony módszerekkel, nagy hatékonysággal tud majd használni. Igény szerint a saját szolgáltatás palettánkból is tudunk meríteni, ami ma kiterjed az online jelenlét minden olyan szegmensére ami tényleges eredményeket produkál.

Kinek javasoljuk a weboldal elemzést?

  • Magánszemélyek akiknek fontos weboldaluk látogatottsága.
  • Cégek akik szeretnének előrébb kerülni a Google találati listáján.
  • Bárki akinek fontos az internetes jelenlét.
  • Bárki aki nem érti, hogy miért nem ér el átütő sikereket az interneten.