Már létező honlapok mobil optimalizálása

 

Minőségi kiszolgálást nyújt a honlapod a mobilról érkező felhasználóknak?

 

Ma már egy honlap több, mint bemutatkozó oldal: információt és élményt adó vevőszerző rendszer. A honlap tulajdonosok többsége kereső optimalizált, felhasználóbarát weboldalt szeretne üzemeltetni, mert ezek fontos szempontok a Google keresőmotorja miatt is.

 

Rengeteg statisztikát olvashatsz arról, hogy mennyivel többen használják internetezésre a telefonjukat, táblagépüket.

Az idei elemzések azt mutatják, hogy Magyarországon 5,4 millió internetezőből már 3,5 millióan interneteznek mobilról. A felhasználók egyre türelmetlenebbek. Ha egy honlap nem töltődik be időben, vagy a tartalom (kép és szöveg) elcsúszik és nem élvezhető, akkor keresnek másik oldalt. Az ilyen honlapok látogatót, az üzemeltető pedig pénzt veszít.

Azok, akik korábban készíttettek maguknak honlapot jobban jártak azoknál, akik sokat tétováztak. Viszont akik nem ismerik fel a változások súlyát, azok a karbantartás elmulasztásakor pénzt húznak le a wc-n.

 

Milyen jövő vár egy nem mobil optimalizált honlapra?

 

A leggyakrabban előforduló probléma, hogy visszafordulnak a felhasználók. ezt pedig a Google is érzékeli és visszacsúszik a Google keresőben.

Nem érzi magát komfortosan a felhasználó és hiába várod az ajánlatkéréseket.

Minden esetben ugyanaz a végeredmény: mennyi pénzt veszíthetsz így el?

 

Nézd meg az alábbi előtte - utána fotókat a szakipariszerviz.hu példáján:

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

Ráérek ezzel akkor foglalkozni, amikor már csökken a bevétel? Ha csökken a bevétel, akkor az ember kockáztat. Csak azonnal megtérülő dolgokat keres, ezért megugranak az ügyfélszerzés marketing költségei. Ma azok a partnereink a legsikeresebbek, aki rájöttek erre és akkor invesztáltak a weboldalukba, amikor nem volt rá szükségük. Most pedig örülnek a korábbi döntésüknek, mert magasan tudják tartani a bevételeiket.

Ezért csak egyszer kell fizetnem? Igen. Ez egyszeri szolgáltatás, a honlapodhoz létrehozunk egy mobil változatot. Neked csak ellenőrizned kell a változást.

Miért most kérjem? Az idő fontos tényező. A mai látogatóidból lesz holnap bevételed. Vagy a mai visszaforduló látogatók viszik máshoz a pénzüket.

Ritkán van okom arra, hogy bármit módosítsak a honlapomon. Szükségem van egyáltalán mobil optimalizálásra? Ha kizárólag azokra célzol, akik asztali gépről nézik a honlapot, akkor jelentősen leszűkíted a lehetőségeidet. A 60+ korosztály jelentős része nem használ asztali gépet. A legfiatalabb korosztály okostelefonnal született. Aki nem foglalkozik a mobil optimalizálással, az a konkurenciát táplálja. Optimalizálj, vagy kérj tőlük jutalékot!

 

Minden honlap más és minden esetben eltérhet az elvégzendő feladatok mennyisége. Ezért fontos, hogy korrekt elszámolás alapján történjen a honlap mobil optimalizálása. Mindenképpen szeretnénk előre tudni, hogy milyen munkát kérsz tőlünk, ezért konzultáljuk mielőtt ajánlatot adunk.

 

 Kattints az alábbi gombra és kérd tőlünk a honlapod mobil optimalizálását!

 

 

UI:

Bízd ránk a Facebook hirdetéseid kezelését! Nézd meg, hogyan dolgozunk és milyen eredményeket értünk el!
Ingyen kezeljük a hirdetési kampányodat, ha kifizeted a szoftver használati díját. Így viszont minden statisztikát, elemzést, grafikont megkapsz a kampányaidról.

Nézd meg az"ilyet máshol nem találsz" Google Adwords hirdetési kampány ajánlatunkat!
55.000 Ft + Áfa értékű csomag 19.900 Ft-ért.