Marketing Automatizálás

MARKETING AUTOMATIZÁLÁS

1x elvégzett feladatokkal elérhető exponenciális hatástöbbszörözés

 

Mit szeretnének a vállalkozók 2018-ban?

 

A vállalkozó partnereim nagy része több szabadidőre vágyik. Ezt legkönnyebben úgy lehet megoldani, hogy ugyanannyi munkával több bevételt generálnak. Azok a vállalkozások tudják megelőzni a konkurenciát, akik egyszeri munkával exponenciális hatást érnek el, így növelik a hatékonyságukat.

Azok a vállalkozások lesznek sikeresek a jövőben, akik a jelenlegi hullámhegyeket úgy lovagolják meg, hogy leteszik a fejlődés alapjait. Így a későbbi hullámvölgyek kevésbé lesznek mélyek és rövidebb ideig fognak tartani.

 

Mi akadályozza a fejlődést?

 

A válság elmúltával az a fő gond, hogy a cégvezetőknek nincs ideje a marketing fejlesztésére.  A válság és a közvetlen utána következő időszak az ügyfélszerzésről szólt, azóta kicsit változott a kép. Sokan nem is szeretnének több vevőt, mert az ezzel járó több munkára nincs kapacitásuk. A cégek élete közben folyamatos változáson megy keresztül. A mai sikerek ugyan jó alapot nyújtanak egy szebb jövőhöz, de nem tudják garantálni azt.

A fejlődéshez hiányoznak azok az információk, amelyekre lehet építeni a sikeres jövőt. Például hányan tudnák arra a választ, hogy változott-e a vevőik elégedettsége az elmúlt évben?

A kudarcaink okát ismerjük, de csak keveseknek van információjuk arról, hogy mit szeretnek bennük a vásárlóik. Ilyenkor fennáll a veszély, hogy valamilyen módosítással épp azt a húzóerőt nyírjuk ki, amely sikeressé tette a céget.

Ma már annyira összetett a marketing és azon belül az online, hogy egy ügyvezető idő hiányában képtelen legalább jó színvonalon megtanulni és alkalmazni. Azok pedig, akik profin megtanulják, sokszor váltanak, és végül marketing tanácsadókká válnak.

Ők előbb-utóbb felismerik, hogy érdemes automatizálni a marketinget.

 

Mik a tapasztalatok?

 

Az idő itt is fontos tényező. Nem biztos, hogy az a megoldás, ha sok időt szán valaki a folyamatok megismerésére, sokkal fontosabb, hogy olyan automatizált eszközöket alkalmazzon, amelyekkel megtöbbszörözi a munkája hatékonyságát.

Sok olyan tevékenység van, amely elviszi a pénzt és az energiát, de csak olyanokkal szabad foglalkozni, amelyek a gazdagabb jövő felé viszik a céget.

 

Több vállalkozóval találkoztam, akik számára nehezen érthető volt az automatizálás, többen azt sem látták, hogy van-e értelme egyáltalán. Amikor közösen összeállítottuk, akkor az élet bebizonyította, hogy ami korábban napi szintű munkát jelentett, azzal ma a rendszer önműködően megbirkózik. Most már örülnek, hogy belevágtak és elégedetten alkalmazzák több területen.

 

Felmerülhet a kérdés, hogy mit csináljanak azok a cégek, akiknek sok a munkájuk, és nincs, aki feldolgozza az eredményeket? Ezeknek a cégeknek az automata rendszer beállítása meg tudja növelni a vásárlási kedvet úgy, hogy az nem jelent több munkát.

 

Az egyik partnerem legfőbb aggály az volt, hogy még nem látott automata rendszert működés közben. Amikor pár kérdés után kiderült számára, hogy mennyi mindenre tudja használni rájött, hogy ezzel könnyebben megelőzheti a konkurenciát.

 

Mit tegyek, ha nem vagyok szakember? Senki sem szakember, ameddig el nem mélyül egy témában. A legfontosabb, hogy tudjuk mit karunk elérni a következő hónapokban és ennek szolgálatába állítsunk rendszereket.

 

Több partnerem is ezt mondta: "nem tudom hogyan kezdjem el". Ez gyakran előfordul. A kezdéskor nem a rendszer ismerete számít, hanem az, hogy milyen területeken szeretnénk időt felszabadítani.Összeállítottunk két fantasztikus csomagot:

a teljes hirdetési kampányt személyre szabottan összeállítjuk
+
az eredményeket beépítjük a marketingedbe


 

Mennyibe kerül az automatizálás?

 

Akik már csinálják, azok számára felbecsülhetetlen érték, hiszen a bevételek növelését tudják automatizálni, vagyis legális pénznyomdát üzemeltetnek.

Mennyit ér Neked, ha pontosan tisztában vagy azzal, hogy mi az erősséged és nem kizárólag arról beszélsz és özönlenek az ügyfelek?

Megnéztem néhány külföldi példát: 1000 $ körüli összeget kérnek el a rendszerek használatáért.

Magyar viszonylatban is találtam példát: 100 eFt egyszeri költség mellett + 28 eFt évente.

 


Marketing automatizálás Csomagok 

GYORSÍTÓSÁV "időfelszabadító" csomag KEDVEZMÉNYES "mindent egyszerűbben" csomag

  1 órás marketing konzultáció a célkoról: 25.400 Ft
  Rendszer részletes beállítása - értéke: 25.400 Ft
  Rendszer felügyelet, jelentések - értéke: 50.800 Ft
  Negyedévente 1 új rendszer beépítése - értéke: 101.600 Ft

  1 órás marketing konzultáció a célkoról: 25.400 Ft
  Rendszer részletes beállítása - értéke: 25.400 Ft
  Rendszer felügyelet, jelentések - értéke: 50.800 Ft

 Az Évindító csomag ára 2018. március. 01-től  A Kedvezményes csomag ára 2018. március. 01-től 
A csomag értéke: 203.200 Ft helyett A csomag értéke: 101.600 Ft helyett
69.970 Ft + Áfa 29.970 Ft + Áfa 

 

   Kiválasztom a csomagot! 

 

Milyen automatizáló rendszerek közül választhatsz?

 

vevőélmény

garanciából értékesítés

továbbajánlási technikák

árajánlat optimalizálás

reklamáció kezelés

upsell optimalizálás / újraértékesítés

akciók kidolgozása

 

Garancia:

 

Semmit sem kockáztatsz, mert ha nem vagy elégedett az eredményekkel 1 évig élhetsz a 100% pénzvisszafizetési garanciánkkal. Nem kell megindokolnod, elég ha jelzed és visszaküldjük a pénzt. Ráadásul az addig elért eredmények előnyeit korlátlanul élvezheted.

 

Milyen előnyökkel jár partnereinknek az automatizálás?

  sikeres árajánlatok számának duplázása
 több pénz a meglévő vevőkből
 megköszönik a vevők a törődést
 megelőzik a vetélytársakat
 piackutatás, termékfejlesztés
 rengeteg időt és energiát takarítanak meg
 lecsökkentik a hirdetési költségeket
 már működő megoldások közül válogathatnak
 személyre szabott megoldást kapnak

 

 VESZÉLY! Te csak ennyit látsz: megváltozott a konkurencia

gyanúsan sikeres

elégedettek a vevői

pénzt csinál a reklamációkból

megváltozott a kommunikációja

könnyebben és gyorsabban köt üzletet

társulnak vele a legnagyobb vállalkozások

érzed, hogy elkéstél

érzed, hogy ezt te is meg tudtad volna csinálni

 

   Kérem a csomagot!