Keresőoptimalizálás


Magyarországon az elmúlt öt évben óriási fejődés ment végbe a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás területén. Ez az online marketing egyik legjelentősebb része.

Mit jelent valójában a keresőoptimalizálás, más néven a SEO?

  keresőoptimalizálás   nem trükk, vagy a szabályok kijátszása. Épp ellenkezőleg: a felhasználóknak nyújtott releváns képes és szöveges tartalom kezelése annak érdekében, hogy azokra a kulcsszavakra, ami a te cégednek is fontos, - termék kulcsszavak vagy szolgáltatás kulcsszavak - megtalálják a keresőkben.

Te is kínálod termékeidet, szolgáltatásaidat az interneten? A vállalkozás sikeréhez vezető út, jelentős mértékben attól függ, hogy megtalálják-e a honlapot az interneten? A Te vásárlói célcsoportod is használja az internetes keresőket, elsősorban a Google rendszerét?

Itt lép be a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás. A SEO feladata, hogy javítsa a weboldal helyezését, látogatókat hozzon a weboldalra, akik megvásárolják a termékedet, szolgáltatásodat.

  Van egy szép weboldalad, remek dizájnnal szuper tartalommal és sehol sincs a keresőkben?  

A keresők algoritmusa folyamatosan változik, ezért nehéz benne eligazodni. Ha nem a Te honlapod van elől, akkor máris lépéshátrányba kerültél a versenytársakkal szemben. Jelenleg a honlap tulajdonosok 90%-a nem képes egyedül a Google keresőoptimalizálás szabályait betartva az első oldalra juttatni a weboldalt.

Ha nem vagy elől, akkor a kommunikációd csak pusztába kiáltott szó, nem jut el a vevőkhöz. 

 

Hogyan dolgozunk mi a keresőoptimalizálás területén?

 

Felhasználjuk eddigi céges partnereinknél szerzett pozitív tapasztalatainkat, elemezzük weboldalt és kidolgozzuk a stratégiát. Választhatsz teljes csomagot, hogy a keresőoptimalizálás különböző elemei egymást erősítve gyors és tartós eredményeket érjünk el, vagy választhatsz az egyes SEO szolgáltatásokat könnyen vállalható anyagi feltételekkel.

Kinek nem ajánljuk a keresőoptimalizálás (SEO) területén nyújtott segítségünket?

  • Azoknak, akik kulcsszavait beütve már ott vannak az első helyen. Nekik gratulálunk a teljesítményükhöz.

Kinek ajánljuk a keresőoptimalizálás (SEO) területén nyújtott segítségünket?

  • Azoknak, akik tudják, hogy van kereslet a termékükre és nagyon zavarja őket, hogy a konkurencia aratja le a babérokat.
  • Azoknak, akik tartósan ott akarnak lenni a piacon és folyamatosan új vevőket szeretnének találni.
  • Azoknak, akik nem használják ki a teljes kapacitásukat és szeretnének költséghatékony marketing eszközökkel, nagyobb konverziókat elérni.

 

Milyen előnyökkel jár a keresőoptimalizálás?

 

 A Google keresőjében folyamatosan (hónapról-hónapra) előrébb kerülsz azokra a kulcsszavakra, amelyre a Minőségi Ügyfeleid rákeresnek.

 Nem kell hirdetésre költened - INGYEN érkeznek a látogatók

 Bizalmat építesz az ügyfeleidben a Google helyezéseddel

 Kizárod a konkurenciát

 

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot és szolgáld ki azokat, akiknek szüksége van a termékedre.