Honlap karbantartás

 

Miért érdemes bizonyos időközönként karbantartani a honlapodat?

 

Egy honlap több, mint kirakat, vagy bemutatkozó felület; információ, design és technikai háttér is egyben.

 

A cégvezetők szeretik a weboldalon kihangsúlyozni a cég előnyeit és meggyőzni a felhasználókat, hogy vásároljanak, vagy legalább kérjenek ajánlatot. Ezt segíti elő a weboldal technikai háttere.

A technikai háttér egy tartalomkezelő weboldalnál modulokból épül fel. Ezeket a modulokat folyamatosan fejlesztik. A régebbi modulok elavulttá válnak és az új fejlesztések nem támogatják ezeket. Ezért időről-időre frissíteni kell a weboldal rendszerét. Ebből a felhasználó semmit sem tapasztal, viszont a weboldal korszerűbbé és gyorsabbá válik. Mint ahogy a jéghegy nagy része sem látható.

 

Milyen problémákat okozhat egy elavult honlap?

 

A leggyakrabban előforduló probléma, hogy fokozottan ki vagy téve a vírusok támadásának és nem tudsz kapcsolódni a legfrissebb modulokhoz.

Vírustámadás esetén eltűnik a honlap, vagy pornó reklám jelenik meg rajta, vagy átirányítják a domain nevet egy pornó oldalra. Ennek újabb következménye, hogy a Google kitiltja a keresőből. Vagy megjelöli nem biztonságos tartalomként és ezért nem nyitják meg az ügyfelek.

Vagy az egyik modulod nem működik és hiába várod az ajánlatkéréseket.

AZ elavult weboldalakat hátrább sorolja a Google.

Minden esetben ugyanaz a végeredmény: mennyi pénzt veszíthetsz el így?

 

Rólunk mondták megbízóink:

 

Wordpress oldal lassan töltődött be és a javításhoz máshonnan nem kapott segítséget:
 
"Igen, ajánlanálak, de nem a konkurenciának. Nekem segítettek, korrektek voltunk egymással így nem volt probléma, és személyes találkozó nélkül is megoldható volt."

Polgár Zoltán tarsashazipolgar.hu

 

egy másik cég hónapokig hitegette, de már csak 1 hét maradt a munkára, ezért minket kért fel:
 
"Tökéletes, nagyon tetszik minden. Feltétlenül mondja meg a kollégájának, hogy szenzációs amit összehozott!

Most értem haza és néztem meg ismét az oldalamat... ha mintaként láttam volna, ezt akartam volna!

Örülök hogy megtaláltam az Önök cégét."

Lőrincz Zsolt alarmsystemkft.hu

 

egy szétesett, félig kész honlapot hoztunk rendbe:
 
"Segitokesz csapat. Megertik a vevo problemafelveteseit, kerdeseit. Az altaluk javasolt megoldasok a vevoi igenyekhez igazodnak."

Deli István minidiszkont.hu/bogacs

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

Ráérek ezzel akkor foglalkozni, ha baj van? Ha olyan vírus támadja meg a honlapot, amelyik eltünteti, akkor elő kell venni a biztonsági mentést. Neked van ilyen? Ha gondolom igen a válaszod, az kevés. Mikor észrevesszük, hogy baj van, addigra már visszaeshet a honlapra látogatók száma, megrendelések száma - ezzel a bevételeink nagysága.

Állandóan fizetnem kell? Létezik olyan helyzet, amikor ügyfelünk azt kéri tőlünk, hogy folyamatosan álljunk rendelkezésre és lássunk el rendszergazda és admin feladatokat egyaránt. Számukra kidolgoztunk havi díjas szolgáltatást. Ezt személyes konzultáción beszéljük meg, hogy mennyi munkát igényel és ez alapján árazzuk be. Gyakoribb, hogy biztonsági mentés, verzió frissítés, modul beépítés témakörében kérnek fel minket. Ez egyszeri díjas szolgáltatás és nagyon javaslom mindenkinek, aki folyamatos árbevételt vár a honlapjától.

Miért most kérjem? Az utóbbi hónapokban szép számmal jelentek meg verzió frissítések, főleg bővítményekre. Vannak köztük fontos, biztonsági réseket befoltozó, illetve hagyományos fejlesztéses is.

Ritkán módosítok a honlapomon. Szükségem van egyáltalán karbantartásra? Eléggé "besűrűsödtek" a modul- és biztonsági frissítések havi szinten is, nem árt folyamatosan követni! Neked fél évente egyszer érdemes kérni a karbantartást. Ha legalább 6 hónapja nem foglalkoztál vele, akkor javaslom, ha már egy éve nem, akkor KÖTELEZŐ!

Minden honlap más és minden esetben eltérhet az elvégzendő feladatok mennyisége. Ezért fontos, hogy korrekt elszámolás alapján történjen a honlap karbantartása. Mindenképpen szeretnénk előre tudni, hogy milyen munkát kérsz tőlünk, ezért konzultáljuk mielőtt ajánlatot adunk.

 

 Kattints az alábbi gombra és kérd a Számodra előnyös honlap karbantartást!

 

Bízd ránk a Facebook hirdetéseid kezelését! Nézd meg, hogyan dolgozunk és milyen eredményeket értünk el! 

Ingyen kezeljük a hirdetési kampányodat, ha kifizeted a szoftver használati díját. Így viszont minden statisztikát, elemzést, grafikont megkapsz a kampányaidról.

Nézd meg az"ilyet máshol nem találsz" Google Adwords hirdetési kampány ajánlatunkat!
55.000 Ft + Áfa értékű csomag 19.900 Ft-ért.