Google Adwords hirdetés kezelése


 

 

A Google Adwords ma a legnépszerűbb ügyfélszerző megoldás

 

A cégek életében az egyik legfontosabb tényező a profit. Ezért a folyamatos bevételek generálása napi szintű feladattá vált. A Google Adwords segítségével a vállalkozások olyan érdeklődőket érnek el, akik beírják a kulcsszavakat a keresőbe. A céljuk lehet információszerzés, de többségében egy jó honlappal azonnali vásárlás generálható.

A hirdetési rendszer ugyan bárki számára elérhető, a cégvezetők többsége arról számolt be, hogy nincs idejük lépést tartani a fejlesztésekkel. Ha pedig egy munkatársukra bízzák, akkor meg  a kifizetik a tanulópénzt és ha a munkatársuk kilép, akkor kezdhetik elölről az egész folyamatot.

A cégvezetők többnyire a vállalkozás életben tartásával vannak elfoglalva, pedig főleg az ügyfelek kiszolgálásával és gondozásával kellene, mert ideális esetben a már meglévő ügyfelek hozzák a profit 65-80 %-át.

A hirdetésnek költségei vannak, de ennél fontosabb, hogyha jó terméke, szolgáltatása van egy cégnek, akkor azt el kell juttatni a vásárlókhoz. Valószínűleg ezért alapították a céget.

A hirdetések kezdetekor több ügyfelemet izgatta a megtérülés valószínűsége. Azt tapasztaljuk, hogy a válság után nem az a kérdés, megtérül-e a hirdetés, hanem az, hogy olyan ügyfeleket szerezzen, akik növelik a cég bevételeit.

Kidolgoztam egy rendszert, ami jelentősen lecsökkenti a Google Adwords hirdetések kockázatát. De előbb bemutatom az eredményeket.

 

Milyen eredményeket értünk el a Google Adwords hirdetések kezelésével?

 

Folyamatos növekedés 4 1/2 éven át

 


4 és fél éve rendületlenül kitart mellettünk a partnerünk. A grafikonon látszik, hogy 2013 júniusa óta folyamatosan megéri növelni az elköltött hirdetési összeget. Növekszik a kattintások száma és egyre nagyobb bevételt generálunk.

 

100%-os minősítés a Google-tól:

 

 

 

Egy gondosan összeállított kampánynak legalább 95%-ot kell elérni a Google saját pontrendszerében. Ez azért fontos, mert így többször jelenik meg a hirdetés. Győri partnerünkkel ez maximálisan sikerült.

 

Megelőztük az összes konkurenst:

 

 

 

Az ügyfelünk számára fontos kérés volt, hogy előzze meg a konkurenciát. Az a tapasztalatom, hogy a cégek többségének hiányosak az ismeretei és nem ismeri azt a lehetőséget, hogy a Google Adwordsben megvizsgálhatja a helyezéseit a konkurenciával szemben. Vannak, akik hallottak már erről, de nem tudják, hol keressék és mire használják.

110.000 Ft-ból csináltunk 800.000 Ft feletti bevételt:

 

 

80 nap - 110.352 Ft értékű hirdetés. Átlagosan napi 1 megrendelést hozott nagyjából 800.000 Ft bevétel. Mindezt mellékfoglalkozásként végzi a partnerünk úgy, hogy a munkatársai végzik el a szolgáltatást és ő csak letárgyalja a munkát.

 Összeállítottunk két fantasztikus csomagot:

a teljes hirdetési kampányt díjmentesen összeállítjuk
+
az első hónapot ingyen kezeljük


 

Az első lépések a csomag ára kerül számlázásra, amit a weboldalra érkező 3-400 releváns látogató után kell kifizetni a Google részére.

Mekkora bevétel keletkezik 3-400 látogatóból?

Csak olyan látogatók érkeznek erről a felületről, akik beütik a legfontosabb kulcsszavakat. Tehát konkrétan érdeklődnek a termék, vagy a termék által kínált megoldás iránt. Ha 3 % vásárol, akkor 9-12 vásárlást generálunk. Ha 5% akkor 15-20 vásárlásról beszélhetünk. Ennél nagyobb például 10%-os ráta már elég ritka, de nem lehetetlen.

Egy vásárláskor keletkező haszonnal megszorozva megkapjuk az azonnali profitot. például 10.000 Ft azonnali haszonnal 9-12 vásárlás 90-120 eFt hasznot hoz, 15-20 vásárlás 150-200 eFt-ot. És ez csak az első vásárlás. Ugye szándékodban áll továbbra is kiszolgálni az ügyfeleidet?

Itt lép életbe az ügyfél élettartam érték fogalma, ami miatt egy pizza elégedett fogyasztója 150.000 Ft-ot ér és egy CD vásárló pedig 75.000 forintot. Ezért kedvesek Veled minden reggel a kedvenc pékségedben :-)

Hogyan tovább?

Nekünk az a célunk, hogy hónapról-hónapra folyamatosan megrendeljék a szolgáltatásunkat, azaz a hirdetések felügyeletét.

Ha már az első hónapban meg leszel velünk elégedve, akkor folytatódhat az együttműködés, ha nem – akkor hiába dolgoztunk, legfeljebb a hirdetésre fizettél a Google részére. Ez az összes, amit az új partnereink kockáztatnak.

 Közös érdekünk a Te sikered!

Ilyen hirdetési kampány kezelés jelenleg nincs a piacon.


 

Google Adwords hirdetések kezelése:

A hirdetések kezelésében minden részfeladatot elvégzünk:

 kulcsszó kutatás
 kampány stratégia
 hirdetés csoportok
 
célcsoport beállítása
 hirdetések elkészítése, rotációja
 számlázási ügyintézés
 hirdetés felügyelet
 teljesítmény mutatóinak elemzése
 korrekciók, finom beállítások
 havi jelentések elkészítése
 javaslatok, stratégia áttekintése havonta.

 


GOOGLE ADWORDS MEGOLDÁSUNK: "azonnali vásárlók csomag"

 

Olyan csomagot állítottunk össze, amelynek segítségével azonnal konkrét érdeklődők érkeznek a weboldalra, azonnal eladásokat realizálhatsz és a kulcsszavaiddal a Google keresőjében megelőzöd a konkurenciát. Ráadásul a saját munkánkat teljesen ingyen elvégezzük, kizárólag a Google számára kell kifizetni egy minimális hirdetési keretet. Ez a legigazságosabb hirdetési rendszer, hiszen csak azokra a keresésekre vonnak le összeget a megadott keretből, amelyek valóban átkattintottak a weboldaladra. Nincs mellényúlás, nincs feleslegesen elköltött pénz.

Ráadásul ezt a csomagot többen megvették már minden kedvezmény nélkül és azóta is rendszeresen használják.


Google Adwords Csomagok 

ÉVINDÍTÓ "azonnali vásárlók" csomag KEDVEZMÉNYES "azonnali vásárlók" csomag

  Google hirdetési keret - értéke: 25.400 Ft
  Kampány részletes beállítása - értéke: 12.700 Ft
  Kampány felügyelet, jelentések - értéke: 19.050 Ft
  1 órás online marketing konzultáció - értéke: 19.050 Ft

  Google hirdetési keret - értéke: 25.400 Ft
  Kampány részletes beállítása - értéke: 12.700 Ft
  Kampány felügyelet, jelentések - értéke: 19.050 Ft
  1 órás online marketing konzultáció - értéke: 19.050 Ft

 Az Évindító csomag ára 2018. január 31.-ig A Kedvezményes csomag ára 2018. február. 01.-től 
A csomag értéke: 76.200 Ft A csomag értéke: 76.200 Ft
helyett 19.990 Ft + Áfa helyett 39.990 Ft + Áfa 

 

   Kérem a csomagot! 

 


Gyakran ismételt kérdések (GYIK):

Miért éri meg velünk együttműködni?

Olyan minőségi látogatók mennek fel az oldalra, akik a Te kulcsszavaidra keresnek az Interneten. Csökken az ügyfélszerzés költsége, növekednek a bevételek.
Mi hirdetési szakértői vagyunk, és folyamatos megrendelőink vannak a mikro- és kisvállalati szektorból, akik hónapról-hónapra megújítják a szerződésüket.

Mi történik az első hónap után?

A sikeres első hónap után továbbra is felügyeljük a hirdetéseidet, neked csak annyi a dolgod, hogy kifizeted a hirdetések és a hirdetés felügyelet költségét.
A mikro- és kisvállalati vezetők 80%-ának éppen erre nincs ideje, ezért jeresnek olyan cégeket, akik előbb bizonyítanak, utána kérnek.

Miért jó ez a rendszer?

Igazságos, mert csak akkor von le költséget a keretéből, ha meg is látogatják a weboldaladat, a hirdetés megjelenése önmagában teljesen ingyenes. Mindenkinek közös az érdeke a siker: ha nem lesz bevételed 4-500 látogatóból, akkor nagy valószínűséggel nem fogod folytatni és mi sem keresünk pénzt és a Google sem a továbbiakban.

Miért éri meg nekünk az első hónapban ingyen dolgozni?

Mi nem olyan cég vagyunk, aki szeret mellébeszélni. Hosszú távon gondolkodunk, és olyan partnereket keresünk, akik elégedettek és folyamatosan tudunk együtt dolgozni. Előbb bizonyítani szeretnénk: beleadunk munkát, szakértelmet és csak a sikeres együttműködésünk után várunk el fizetséget! Közös az érdekünk: ha Te jól jársz, csak akkor járunk jól mi is!

Hol jelenek meg a hirdetések?

A Google keresőjében a többi találat előtt, jellemzően az 1-4 helyen (átlag 1,4).

Milyen kulcsszavakra jelennek meg a hirdetések?

A weboldalon beállított és egyeztetett kulcsszavakra.

Mit kapok a pénzemért?

Nettó 19.900 Ft-ért 76.200 Ft értékű csomagot. olyan látogatókat, akik a te kulcsszavaidra keresnek a Googleban.

Van hűségidő?

Nincs hűségidő, bármikor megszakíthatod velünk a kapcsolatot, ha azt tapasztalod, hogy éppen elég ügyfeled van és a továbbiakban nincs ránk szükség.

Meddig tart ez az akció?

Már csak 14 céggel való együttműködésre van plusz kapacitásunk, ezért érdemes gyorsan dönteni, mert nem tudunk újabb cégeket felvenni.

Mit kockáztatok?

A Google számára befizetett összeget, amiért weboldalra érkező értékes látogatókat kapsz.
Nagyobb kockázat, hogy aki tétovázik, az könnyen lemaradhat és saját magának kell megtapasztalnia a hirdetési rendszer apró betűs részeit. Ez a tanulópénz.

 

A legnagyobb előnyök:

 minimális összegből hirdethetsz
 növeled a weboldal látogatottságát (3-400 fő)
 több ügyfeled lesz
 megelőzöd a vetélytársakat
 csak akkor kerül pénzedbe, ha valóban megnézik a weboldaladat
 olyanokat érsz el, akik a Te kulcsszavaidra keresnek az Google-ban
 pontosan tervezhető költségek
 már 1 órán belül látogatót hoz
 Neked nem kell hirdetést írni, kulcsszavakat válogatni – mi megtesszük
 odahelyezzük az első 3 hely valamelyikére (átlag 1,4)
 76.200 Ft értékű csomagot kapsz!

Egyedi megoldás:


 első hónapban teljesen ingyen dolgozunk
 közös érdekünk a sikeres kampány
 ha Te nem leszel sikeres, mi sem keresünk pénzt
 második hónaptól havi 15.000 Ft-ért kezeljük (nagyobb kampányokat valamivel több pénzért)
 csak akkor folytatjuk a közös munkát, ha Neked megéri
 nincs hűségidő
 nincsenek rejtett költségek
 hó végén jelentést küldünk
 online tanácsadás

 A szolgáltatás egyéb haszna:

  • azonnali termék értékesítése
  • a weboldal releváns látogatóinak növelése
  • bizalom építés
  • célcsoport elérés
  • adatbázis építés
  • kapcsolattartás a célcsoporttal
  • akciók eljuttatása a fogyasztókhoz

 

 


Tisztában vagy azzal, hogy amíg ezeket a sorokat olvasod, a versenytársaid folyamatosan növelik az ügyfeleik számát ugyanezzel a szolgáltatással? Ők sem véletlenül költenek hirdetésre... Mi is számtalan cégnek segítünk a hirdetési kampány felügyeletében.
Ha Te is szeretnéd vállalkozásodat sikeresebbé tenni, akkor bízd szakértőkre a hirdetés felügyeletét! Vedd fel velünk a kapcsolatot! Mivel nagyon sok munkával jár, ezért csak 20 új cégnek tudjuk felajánlani a Google AdWords egyedi kampány felügyelet szolgáltatásunkat. Ebből mára csak 14 hely maradt. Az a tapasztalat, hogy a hónap végén beindul, ezért gyorsan elfogynak a maradék helyek!Ne támogasd a konkurenciádat! Arasd le Te a babérokat! 

 

Ne feledd, nekünk nem a gyors pénzszerzés a célunk, hanem hogy sikeres első hónap után hónapról-hónapra folyamatosan megrendeld a szolgáltatásunkat, azaz ránk bízd a Google Adwords hirdetések felügyeletét.Mi a teendő?


TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT, VAGY HÍVJ FEL A 70 603 7404 SZÁMON!